Just nu
Lediga lokaler!
Under våren 2016 förvärvade Koncepthus mark i Björröd i Härryda kommun nära Landvetter flygplats. 12 industrilokaler uppfördes under 2017 och stod klara innan årskiftet. Koncepthallar äger och förvaltar fastigheten och hyr ut till lokala företag och verksamheter. Lediga lokaler finns att hyra. Kontakta oss vid intresse.
 

Aktuella Projekt

Björröd

Under våren 2016 förvärvade Koncepthus mark i Björröd i Härryda kommun nära Landvetter flygplats. Bygglov är ritat för 12 stycken industrilokaler för uthyrning. Lokalerna stod klara innan jul 2017 och första hyresgästen har flyttat in. Vid intresse kontakta oss för mer information.
 

Norrtälje

Koncepthallar har byggt en industrifastighet i Norrtälje som är indelad i fem industrilokaler om ca 200 kvm vardera. Samtliga lokaler är utrustade med el, vatten, avlopp, ventilation, värme, belysning, vikportar, kök och WC. Lokalerna är belägna i Storstens industriområde som ligger alldeles intill Norrtäljes nya förbifart. I närområdet finns idag Granngården, Byggmax och Toyota.

Täby - Arninge

Koncepthallar har förvärvat Räknestickan 6 i Arninge industriområde i Täby kommun. På fastigheten finns en flexibel tvåplansbyggnad om ca 1000 kvm som idag är uthyrd till Exclusive Cars. Fastigheten har en tomtarea om 5000 kvm och har en outnyttjad byggrätt på 2000 kvm. Koncepthallar avser att utveckla fastigheten och bebygga den med brf lokaler enligt samma modell som i tidigare projekt. Byggnationen påbörjades under hösten 2015 och stod klara i september 2016. Alla lokaler är sålda.

Täby - Lövbrunna

Koncepthallar har byggt tre industrifastigheter i Täby som är indelade i 14 industrilokaler om ca 200 kvm vardera. Samtliga lokaler är utrustade med el, vatten, avlopp, ventilation, värme, belysning, vikportar, kök och WC. Lokalerna är belägna i Lövbrunna industriområde som är strategiskt beläget med direkt närhet till Norrortsleden som knyter ihop Täby, Åkersberga och Sollentuna. Andra företag som etablerat sig området är Lundagrossisten, Poolstore och Torsvikstvätten. 

Upplands-Bro

Koncepthallar har förvärvat mark i Upplands-Bro, precis intill Stockholms nya galoppbana som kommer att ersätta Täby Galopp. Här har Koncepthallar byggt en fastighet med tio industrilokaler från 150 kvm. Samtliga lokaler är utrustade med el, vatten, avlopp, ventilation, värme, belysning, vikportar, kök och WC. Möjlighet finns att slå ihop flera lokaler om större utrymme behövs, samt möjlighet att själv anpassa lokalerna vid behov. Tomten har ett fantastiskt hörnläge och är lätt att ta sig in och ut från. Inflytt skedde under februari 2016. 

Upplands-Väsby

Koncepthallar har förvärvat fastigheten Hammarby-Smedby 1:473 i Upplands-Väsby. Koncepthallar avser att utveckla fastigheten och bebygga den med brf lokaler enligt samma modell som i tidigare projekt. Lokalerna stod klara i juni 2017 och nu är alla lokaler sålda och tillträdda. Andra företag som etablerat sig i området är bla Siemens, Lidl. Fastigheten har ett fantastiskt läge mycket nära E4.

Koncepthallar AB, Hantverkargatan 5 C, 112 21 Stockholm, info@koncepthallar.se
© Koncephallar 2019