Just nu
Lediga lokaler!
Under våren 2016 förvärvade Koncepthus mark i Björröd i Härryda kommun nära Landvetter flygplats. 12 industrilokaler uppfördes under 2017 och stod klara innan årskiftet. Koncepthallar äger och förvaltar fastigheten och hyr ut till lokala företag och verksamheter. Lediga lokaler finns att hyra. Kontakta oss vid intresse.
 

Om oss

Koncepthallar startades 2014 och är en del av Koncepthuskoncernen. Koncepthus genomför fastighetsutvecklingsprojekt i egen regi och tillsammans med samarbetspartners. Bakom byggnationen av Koncepthallar står Koncepthus och Northpower som tillsammans har mångårig erfarenhet av byggnation av industrifastigheter. För mer information om Koncepthus besök koncepthus.se eller maila info@koncepthus.se

Vi bygger lokaler som är anpassade för småföretagare från skilda branscher som bedriver verksamheter som efterfrågar lokaler där lager och kontor kan kombineras. Samtliga lokaler är 195 kvm och är utrustade med, el, vatten, avlopp, ventilation, värme, belysning, vikportar, kök och WC.

Koncepthallar AB, Hantverkargatan 5 C, 112 21 Stockholm, info@koncepthallar.se
© Koncephallar 2019